Δ. Χατζηνικολάου | Η Εταιρεία

Η εταιρεία Χατζηνικολαου έχει 30ετή επιτυχή παρουσία στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου. Διαθέτει τεχνογνωσία παραγωγής, πλήρως καταρτισμένο προσωπικό καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας εγγυώνται προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και τεχνολογίας ευρωπαϊκών προτύπων.

Τα κουφώματα αλουμινίου της επιχείρησης συνδυάζουν την παραδοσιακή ομορφιά με τη σύγχρονη αισθητική και ανταποκρίνονται σε όλο το φάσμα των κατασκευών. Δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες όπως η βροχόπτωση & οι υψηλές θερμοκρασίες, έχουν άριστη αντοχή και απεριόριστη διάρκεια ζωής, χωρίς καμία συντήρηση.

Επιπλέον, η επιχείρηση Χατζηνικολάου διαθέτει πρωτοποριακές & σύγχρονες εγκαταστάσεις παρασκευής κουφωμάτων σε ιδιόκτητο κτήριο 600 τ.μ. με βιοτεχνικό εργαστήριο 300 τ.μ. και εκθεσιακό χώρο 400 τ.μ. σε έκταση. Η μεταφορά πραγματοποιείται με δικό μας γερανοφόρο όχημα και η εγκατάσταση μπορεί να υλοποιηθεί σε όλη την χερσαία Ελλάδα και όλα τα νησιά, με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας.

Η επιχείρηση είναι συνεπής και άρτια οργανωμένη, βρίσκεται πάντα στο πλάι σας και είμαστε πρόθυμοι να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.